One Page
website laten maken

Website laten maken Rotterdam - ProfitWeb -Banner Website laten maken Amsterdam

One Page website laten maken?

Een One Page website laten maken doe je bij ProfitWeb!

One Page website nodig? Kies er dan voor om een One Page website te laten maken met pakket Profit One! Met dit pakket ben je supersnel, goedkoop en professioneel online.
En dat voor een superscherpe prijs!
Ideaal om jouw onderneming en dienstverlening in 1 oogopslag te presenteren. En het nodigt direct uit om contact met je op te nemen. Daarnaast is de One Page website van Profit One een prima basis om jouw onderneming mee te laten groeien als je in de toekomst meerdere pagina’s nodig hebt. Kortom, heb je een One Page website nodig, dan is Profit One ideaal voor jou!

One Page website laten maken ProfitWeb

Wat is een One Page website?

Een One Page website is een website die slechts uit 1 pagina bestaat. Alle teksten, foto’s en functionaliteiten over jouw dienstverlening en onderneming worden op 1 pagina gepresenteerd. Als je in het menu bovenaan de pagina klikt, ga je niet naar een nieuwe pagina. Maar de pagina scrollt automatisch naar beneden (en we scrollen liever dan dat we klikken).

Op mobiel kun je makkelijk scrollen of swipen door de One Page heen. Hierdoor is het makkelijk om door je website te navigeren. En vergis je niet: een One Page Website is een volwaardige website. Immers, alle benodigde informatie staat overzichtelijk en professioneel vermeld. Voor een One Page website geldt… Less is more!

Heb je toch meerdere paginas nodig of wil je upgraden?
Kijk dan naar onze pakketten

Ideeën voor jouw One page website

Waarom een One Page website
laten maken?

Een One Page website laten maken biedt veel voordelen. Ten eerste is een One Page website goedkoper, omdat er slechts 1 pagina hoeft te worden gebouwd. Verder is een One Page Website overzichtelijk, zeer gebruiksvriendelijk en worden jouw bezoekers niet afgeleid om snel weg te klikken. Je bent supersnel en toch professioneel online. Er zijn duidelijke call-to-actions, waardoor jouw bezoekers sneller aangezet worden tot actie.

Daarnaast is het een perfecte sales funnel voor jouw business. Doordat je eerst je bezoekers informeert, vervolgens overtuigd en tenslotte jouw contactformulier biedt, overtuig je je bezoekers van jouw product of dienst. Tenslotte is een One Page website eenvoudig te optimaliseren voor mobiele apparaten. En heb je meer pagina’s nodig? Dan breid je gemakkelijk uit naar Pakket Go of Pakket Pro

Nieuwe Website Laten Maken - Profitweb - Laptop

Voor wie is een One Page website geschikt?

One Page website laten maken ProfitWeb

Voor wie is een One Page website geschikt?

Wil je snel, eenvoudig, goedkoop en toch professioneel online zijn? Dan is een One Page website laten maken echt iets voor jou! Ons Profit One pakket is een prima basis om met jouw business mee te laten groeien. Want heb je in de toekomst meerdere pagina’s of secties nodig? Of wil je graag een webshop of klantportaal laten integreren? Dan kun je het beste een Profit One website laten maken. En dat voor een spotgoedkope prijs! Dus waar wacht je nog op?

Snel een One Page website laten maken?

Maar niet de tijd of de kennis om zelf aan de slag te gaan?

Veel mensen denken dat ze zelf gemakkelijk even een website kunnen bouwen, maar uiteindelijk blijkt dit toch lastiger dan gedacht. Techniek is een vak apart en veel template oplossingen bieden niet het gewenste resultaat. Je website laten maken is daarom vaak een verstandige keuze. Zo kun jij je voor 100% op je eigen business richten en laat je de kennis bij de professionals. 

Wij bieden professionele websites aan tegen scherpe prijzen. Binnen enkele dagen heb je al je website online! Daarnaast kun je dankzij het WordPress CMS zelf je teksten en foto’s gemakkelijk aanpassen als de website online is. 

Inspiraties voor jouw Onepager

Neem een kijkje in de websitevoorbeelden om inspiratie op te doen

Profit One, GO en PRO

Zonder abonnementskosten!

Bij ProfitWeb kies je zelf of je je website onderhoud in eigen beheer wilt houden ofdat je je onderhoud liever aan ons wilt uitbesteden. Zo zit je nergens aan vast. Daarnaast kun je zelf gemakkelijk teksten en foto’s wijzigen omdat we gebruikmaken van het CMS WordPress. Wil je dat liever door ons laten doen? Geen enkel probleem, ook dat nemen we je graag uit handen. 

Waarom jouw One Page website laten maken door ProfitWeb?

Twijfel niet maar ga jouw nieuwe One Page website laten maken door ProfitWeb. Wij hebben jarenlange ervaring in het designen en bouwen van doelgerichte websites die je onderscheiden in de markt. Profileer je online en laat zien wie je bent en wat je doet. Wij zorgen ervoor dat je binnen een paar dagen online bent. Laat je begeleiden door onze website experts.

Neem nu de eerste stap naar het realiseren van jouw droomwebsite! Laat ons je helpen bij het maken van een professionele website die de online aanwezigheid van jouw bedrijf versterkt. Maak direct je account aan, check de pakketten en prijzen en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij het bereiken van jouw online doelen. 

Een succesvolle website laten maken was nog nooit zo eenvoudig! Je koopt gewoon de website die bij je past in onze shop. Geen ellenlange offertetrajecten of dure consultancy uren, dus geen verrassingen achteraf. Helder, snel, professioneel en goedkoop. Wat wil je nog meer? 

Een One page website laten maken doe je bij ProfitWeb. Omdat wij al jarenlang ervaring hebben in webdesign en het maken van de mooiste websites.  Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe een website gemaakt moet worden voor optimaal rendement. Daarnaast schrijven wij ook de beste teksten, waardoor je website nóg beter gevonden gaat worden in zoekmachines.

Wij maken nieuwe websites voor ZZP’ers, MKB’ers, kleine en middelgrote bedrijven, start-ups – eigenlijk alle soorten bedrijven die willen groeien met hun (online) business. We helpen je met een professionele website die laat zien wie je bent: klein of groot, vernieuwend of traditioneel, voor ieder gewenst budget. Eigenlijk voor iedereen die graag snel en voordelig online wil! 

Je kunt al een nieuwe One Page website laten bouwen voor superscherpe prijzen! Er zijn verschillende pakketten, dus er is altijd wel een pakket dat bij je past. Van een One Pager tot aan een website met onbeperkt aantal pagina’s. Je kiest gewoon wat op dit moment het beste bij jouw business past. En wil je in de toekomst uitbreiden? Geen probleem, je kunt gemakkelijk je pakket upgraden of losse pagina’s aanschaffen. 

WordPress is een open-source Content Management Systeem (CMS), dat betekent dat je zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen door bijvoorbeeld teksten of foto’s te wijzigen. Je hebt er geen programmeer- of webdesign skills voor nodig. Hierdoor blijft jouw website vernieuwend en blijf je voldoen aan alle wensen van jouw bezoekers en van zoekmachines. Wil je een WordPress website laten maken? Kijk dan welk pakket het beste bij jouw wensen past! 

Een responsive website is een website die zichzelf automatisch aanpast aan de breedte van het scherm van de bezoeker. De website blijft hetzelfde, alleen de layout wijzigt met de resolutie van het beeldscherm. Op deze manier blijft de gebruikerservaring optimaal: de teksten zijn goed te lezen en alles staat juist weergegeven.

Het is erg belangrijk dat jouw website responisve is! 

Niet alleen vanwege de prettige gebruikerservaring, maar de meeste mensen gebruiken hun smartphone als ze online op zoek gaan. Bovendien is het noodzakelijk voor een goede vindbaarheid, je krijgt meer conversie op je website en je verhoogt het vertrouwen bij jouw gebruikers. Wij zorgen er altijd voor dat jouw website responsive is!

Geen nood! Onze professionele tekstschrijvers zorgen ervoor dat jouw teksten goed geformuleerd en helder leesbaar zijn. Daarnaast zijn onze tekstschrijvers gespecialiseerd in het schrijven van unieke teksten, commerciële teksten, webteksten, nieuwsbrieven en meer. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Wil je een professionele One Page website laten maken? Zoek niet verder! Wij bieden websites met uniek design die perfect aansluiten bij jouw doelgroep en doelstellingen. Of je nu een eenvoudige informatieve website, een online winkel of een complexe webapplicatie nodig hebt, ons ervaren team staat klaar om je te helpen.

Bij het laten maken van jouw Onepager zorgen wij voor een naadloze gebruikerservaring, aantrekkelijk ontwerp en een gebruiksvriendelijke navigatie. We begrijpen dat jouw website een belangrijk visitekaartje is voor jouw bedrijf en zorgen voor een professionele online aanwezigheid die direct een perfecte indruk maakt op jouw bezoekers.

Heb je interesse? Maak gelijk even een account aan en bekijk de prijzen. We bieden verschillende pakketten aan die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en budget. Wij zijn transparant in de kosten, zowel voor het bouwen van jouw nieuwe website als voor je eigen keuze in onderhoud