Nieuwe Website Laten Maken?

Kies voor ProfitWeb! Nergens goedkoper en zonder verborgen kosten of abonnementskosten! 

Nieuwe Website Laten Maken - Profitweb - Laptop

Nieuwe Website laten maken

Je kunt bij ProfitWeb al voor een spotprijs een professionele nieuwe website laten maken. Jij levert de teksten, foto’s en logo en wij bouwen jouw nieuwe website. Als jij als ondernemer professioneel, voordelig en vlug online wilt zijn met je nieuwe website dan is ProfitWeb de juiste keuze voor jou. 100% Tevredenheidsgarantie en supersnel online! 

Jij levert de teksten, foto's en logo
Wij doen de rest

Nieuwe Website Pakketten

Wil jij een nieuwe website laten maken die succesvol is met een uniek design? De websites die wij bouwen zijn gebaseerd op zelf ontworpen templates. Echter, wij zorgen ervoor dat jouw website er toch uniek en helemaal in jouw stijl uitziet. Daarnaast maken wij gebruik van het WordPress CMS systeem, waardoor de teksten en foto’s op jouw website supermakkelijk aan te passen zijn. Simpel en gebruiksvriendelijk. Heb je specifieke wensen? Of wil je graag een ander design? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen. Want de klant is koning bij ons.

PROFIT ONE

 • Professionele OnePager
 • 1 Pagina volledig ingericht
 • 1 Correctieronde
 • Uitbreiding mogelijk
 • Contactformulier in footer

PROFIT GO

 • Toch iets meer pagina's?
 • Tot 5 pagina's ingericht
 • 2 Correctierondes
 • Uitbreiding mogelijk
 • Contactpagina + formulier

PROFIT PRO

 • Uitgebreide structuur
 • Tot 10 pagina’s ingericht
 • 3 Correctierondes
 • Uitbreiding mogelijk
 • Contactpagina + formulier
POPULAIR

Inspiratie voor jouw nieuwe website

Bereken je website

Neem de eerste stap naar het realiseren van jouw droomwebsite! Laat ons je helpen bij het maken van een nieuwe website die de online aanwezigheid van jouw bedrijf versterkt. Maak gelijk geheel vrijblijvend een account aan en bereken zelf je website met onze online configurator. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en hoef je geen ellenlange offerte trajecten in of dure consultancy uren te betalen. 

WIJ REGELEN ALLES

 • Registratie domeinnaam
 • Hosting op eigen servers
 • GRATIS SSL certificaat
 • In jouw huisstijl kleuren
 • Uitbreiding mogelijk
 • GRATIS aanmelden Google
 •  

Profit One, GO en PRO

Zonder abonnementskosten!

Bij ProfitWeb kies je zelf of je je website onderhoud in eigen beheer wilt houden ofdat je je onderhoud liever aan ons wilt uitbesteden. Zo zit je nergens aan vast. Daarnaast kun je zelf gemakkelijk teksten en foto’s wijzigen omdat we gebruikmaken van het CMS WordPress. Wil je dat liever door ons laten doen? Geen enkel probleem, ook dat nemen we je graag uit handen. 

Kies je voor ProfitWeb? Dan regelen wij je domein registratie en verzorgen supersnelle hosting op eigen servers voor al onze pakketten Profit OneProfit GO en Profit PRO. Je hoeft dus elders geen extra kosten te maken of technische kennis te hebben van dit soort zaken. Wij zorgen voor een totale ontzorging, zodat jij je met jouw business bezig kunt houden. 

Waarom jouw nieuwe website laten maken door ProfitWeb?

Twijfel niet maar ga jouw nieuwe website laten maken door ProfitWeb. Wij hebben jarenlange ervaring in het designen en bouwen van doelgerichte websites die je onderscheiden in de markt. Profileer je online en laat zien wie je bent en wat je doet. Wij zorgen ervoor dat je binnen een paar dagen online bent. Laat je begeleiden door onze website experts. 

Een professionele website laten maken was nog nooit zo eenvoudig! Je koopt gewoon de website die bij je past in onze shop. Geen ellenlange offertetrajecten of dure consultancy uren, dus geen verrassingen achteraf. Helder, snel, professioneel en goedkoop. Wat wil je nog meer? 

Omdat wij al jarenlang ervaring hebben in webdesign en het maken van de mooiste websites.  Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe een website gemaakt moet worden voor optimaal rendement. Daarnaast schrijven wij ook de beste SEO teksten, waardoor je website nóg beter gevonden gaat worden in zoekmachines.

Wij maken nieuwe websites voor ZZP’ers, MKB’ers, kleine en middelgrote bedrijven, start-ups – eigenlijk alle soorten bedrijven die willen groeien met hun (online) business. We helpen je met een professionele website die laat zien wie je bent: klein of groot, vernieuwend of traditioneel, voor ieder gewenst budget. Eigenlijk voor iedereen die graag snel en voordelig online wil! 

Je kunt al een nieuwe website laten maken voor superscherpe prijzen! Er zijn verschillende pakketten, dus er is altijd wel een pakket dat bij je past. Van een One Pager tot aan een website met onbeperkt aantal pagina’s. Je kiest gewoon wat op dit moment het beste bij jouw business past. En wil je in de toekomst uitbreiden? Geen probleem, je kunt gemakkelijk je pakket upgraden of losse pagina’s aanschaffen. 

WordPress is een open-source Content Management Systeem (CMS), dat betekent dat je zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen door bijvoorbeeld teksten of foto’s te wijzigen. Je hebt er geen programmeer- of webdesign skills voor nodig. Hierdoor blijft jouw website vernieuwend en blijf je voldoen aan alle wensen van jouw bezoekers en van zoekmachines. Wil je een WordPress website laten maken? Kijk dan welk pakket het beste bij jouw wensen past! 

Een responsive website is een website die zichzelf automatisch aanpast aan de breedte van het scherm van de bezoeker. De website blijft hetzelfde, alleen de layout wijzigt met de resolutie van het beeldscherm. Op deze manier blijft de gebruikerservaring optimaal: de teksten zijn goed te lezen en alles staat juist weergegeven.

Het is erg belangrijk dat jouw website responisve is! 

Niet alleen vanwege de prettige gebruikerservaring, maar de meeste mensen gebruiken hun smartphone als ze online op zoek gaan. Bovendien is het noodzakelijk voor een goede vindbaarheid, je krijgt meer conversie op je website en je verhoogt het vertrouwen bij jouw gebruikers. Wij zorgen er altijd voor dat jouw website responsive is!

Geen nood! Onze professionele tekstschrijvers zorgen ervoor dat jouw teksten goed geformuleerd en helder leesbaar zijn. Daarnaast zijn onze tekstschrijvers gespecialiseerd in het schrijven van SEO proof, teksten, commerciële teksten, webteksten, nieuwsbrieven en meer. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Wil je een nieuwe website laten maken? Zoek niet verder! Wij bieden websites met uniek design die perfect aansluiten bij jouw doelgroep en doelstellingen. Of je nu een eenvoudige informatieve website, een online winkel of een complexe webapplicatie nodig hebt, ons ervaren team staat klaar om je te helpen.

Bij het laten maken van jouw website zorgen wij voor een naadloze gebruikerservaring, aantrekkelijk ontwerp en een gebruiksvriendelijke navigatie. We begrijpen dat jouw website een belangrijk visitekaartje is voor jouw bedrijf en zorgen voor een professionele online aanwezigheid die direct een perfecte indruk maakt op jouw bezoekers.

Heb je interesse? Maak dan direct een account aan en bereken jouw droom website!We bieden verschillende pakketten aan die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en budget. Wij zijn transparant in de kosten, zowel voor het bouwen van jouw nieuwe website als voor je eigen keuze in onderhoud