WordPress Onderhoud

Professionele WordPress Website laten maken en zelf bijhouden ProfitWeb WordPress onderhoud

WordPress onderhoud voor jouw website

Een veilige website ontzorgd

Als je bij ProfitWeb een nieuwe website hebt laten maken, dan kun je ervoor kiezen om het WordPress onderhoud van je website ook aan ons over te laten. Zo heb jij geen omkijken naar de technische kant van je website en kun je lekker doorgaan met waar jij goed in bent… jouw eigen business! Profiteer van onze tijdelijke actie en krijg de 1e maand onderhoud helemaal GRATIS!!!

Maar beslis je om geen onderhoud te laten uitvoeren? Ook helemaal prima, dat is niet verplicht. Bij ons geen verborgen kosten hoor! 

Kies zelf waar je voor betaalt!

Bij ons zit je niet vast een verborgen kosten. Je mag zelf bepalen of je wel of geen onderhoud laat doen als je ervoor kiest om bij ons jouw WordPress website te laten maken

En kies je toch voor volledige ontzorging tegen zeer scherpe tarieven? Dan krijg je nu de 1e maand GRATIS onderhoud van ons! Bekijk onze pakketten hieronder en bepaal wat bij jou past. 

Van bescheiden WordPress onderhoud
tot volledige ontzorging van A tot Z

Onderhoudspakketten

Bekijk hieronder welk pakket bij jou past

Afhankelijk van jouw website kun je een onderhoudspakket kiezen dat het beste bij jouw business en website past. 

Abonnement BRONZE

Geschikt voor kleine websites

15,-per maand
1 x per maand onderhoud
WordPress updates
Plugin updates
Thema updates
Wekelijkse back up
SSL Certificaat
SPAM maatregelen
Dagelijkse malware scan
24/7 Monitoring
Upgrade naar Premium Hosting
Gratis Caching
Snelheidsoptimalisatie
Optimalisatie database
Premium Beveiliging
Verwijderen hacks
Maandelijkse rapportage

Abonnement SILVER

Geschikt voor middelgrote websites

25,-per maand
1 x per maand onderhoud
WordPress updates
Plugin updates
Thema updates
Dagelijkse back up
SSL Certificaat
SPAM maatregelen
Dagelijkse malware scan
24/7 Monitoring
Upgrade naar Premium Hosting
Gratis Caching
Snelheidsoptimalisatie
Optimalisatie database
Premium Beveiliging
Verwijderen hacks
Maandelijkse rapportage

Abonnement GOLD

Geschikt voor grotere websites

45,-per maand
1 x per week onderhoud
WordPress updates
Plugin updates
Thema updates
Dagelijkse back up
SSL Certificaat
SPAM maatregelen
Dagelijkse malware scan
24/7 Monitoring
Upgrade naar Premium Hosting
Gratis Caching
Snelheidsoptimalisatie
Optimalisatie database
Premium Beveiliging
Verwijderen hacks
Maandelijkse rapportage

Start jouw maand GRATIS WordPress onderhoud!

Bekijk welk pakket het beste bij jouw website en business past, en krijg de 1e maand GRATIS WordPress onderhoud! Onderhoudspakketten worden jaarlijks afgenomen en kunnen per jaar opgezegd worden indien gewenst. 

Wij zorgen ervoor dat jouw website veilig, snel en up-to-date blijft. Hackers worden steeds brutaler en richten zich op websites die niet goed onderhouden zijn. Techniek kun je beter uitbesteden aan professionals, zodat je zelf kunt doen waar je goed in bent… je eigen business! 

1e maand GRATIS

Advies welk pakket het beste bij je past? Chat, bel of mail ons gerust! We helpen je graag.
Professionele WordPress Website laten maken en zelf bijhouden ProfitWeb WordPress onderhoud

Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

Lees hieronder het hoe en waarom
omtrent het onderhoud van jouw website

Als je niet tijdig je website laat onderhouden of zelf onderhoudt, dan wordt je website een gemakkelijke prooi voor hackers. Die richten zich op websites die niet up-to-date zijn. Je nieuwe website beveiligen is tegenwoordig net zo belangrijk als een slot op je voordeur. Niet alleen voor jouw website, maar ook voor jouw bezoekers. Veel ondernemers zijn met hun business afhankelijk van hun website, en daarom is het van groot belang dat je website lekker door blijft draaien. 

Wacht niet tot jouw website gehackt wordt, maar onderneem proactief actie! Denk niet “Oh ik heb maar een kleine website, dat overkomt mij niet”. Hackers kunnen flink geld verdienen met het inbreken op jouw website. En vaak gebeurt dat door middel van een brute force attack. Hackers maken dan gebruik van software die verschillende combinaties inlognamen en wachtwoorden probeert, totdat deze uiteindelijk de juiste combinatie heeft gevonden en kan inloggen. Zorg ervoor dat ze geen kans krijgen, zodat jouw business ongestoord verder kan gaan. Richt jij je liever op jouw core business en laat je jouw website beveiliging over aan specialisten met jarenlange ervaring? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! 

Er zijn diverse maatregelen die we kunnen nemen om jouw website te  beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Door bijvoorbeeld regelmatig updates van thema’s en plugins door te voeren van WordPress, voorkomen we dat je website kwetsbaar wordt. We gebruiken sowieso altijd veilige wachtwoorden (voorkom brute force attacks), en verbergen je login pagina. Daarnaast installeren we altijd een SSL certificaat. Dit is het “slotje” in je URL balk dat ervoor zorgt dat gegevens via een beveiligde verbinding worden verstuurd.

Denk bijvoorbeeld aan ingevulde contactformulieren of reacties op een blog. Wij zorgen voor een optimale kwaliteit in webshosting, dit is van groot belang voor de veiligheid van je website. En uiteraard zorgen we voor regelmatige backups en een tweestapsverificatie. Klinkt dit een beetje abracadabra om zelf mee aan de slag te gaan? Geen nood, onze security experts ontzorgen je graag met een veilige website! 

Afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt, zorgen wij voor dagelijks, wekelijks of maandelijks WordPress onderhoud voor jouw website. Uiteraard doen we dat op een rustig moment, zodat jouw business en jouw klanten er niets van merken. 

Kies je ervoor om door ProfitWeb een nieuwe website te laten maken, dan is het 1e jaar hosting helemaal GRATIS! Afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt, verzorgen wij Premium hosting. Dit doen wij altijd op onze eigen servers, waardoor je website altijd lekker vlot draait. En je  hoeft elders geen extra kosten te maken. 

Kies je voor ons PRO onderhoudspakket, dan zorgen wij ervoor dat je website helemaal hackvrij is en optimaal hackvrij blijft. Hier zijn diverse methoden voor. Wil je geen onderhoudspakket PRO maar wil je toch graag dat we je website hackvrij maken? Neem dan een support ticket af in de shop en we gaan voor je aan de slag! 

Natuurlijk kun je nooit 100% garantie geven en een hack kan iedereen overkomen. Maar door het gebruik van de laatste technieken en de juiste monitoring kun je risico’s tot een minimum beperken. Immers, het herstellen van een geblokkeerd domein of gehackte website brengt veel hogere kosten met zich mee. Zowel voor het herstel als voor jouw business. 

Wacht dus niet totdat het te laat is en onderneem direct actie. Door ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date is en de nieuwste security maatregelen te nemen, zorgen wij ervoor dat jouw veilige website optimaal beveiligd is. We zorgen ervoor dat jouw business lekker veilig door kan draaien. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Laat je website onderhouden door onze experts zodat jij onbezorgd en veilig kunt verder ondernemen! 

Een belangrijke reden voor hackers om jouw website te hacken, is geld. Steeds meer business wordt online gedaan en er is steeds meer geld mee te verdienen. Het maakt voor een hacker niet uit of je website elastiekjes verkoopt of als visitekaartje gebruikt. Hackers willen zoveel mogelijk websites hacken waarbij ze bezoekers kunnen verwijzen naar hun eigen website die vaak illegaal is. Het gaat hackers niet om kwaliteit, maar om kwantiteit. Heb jij net een website die gemakkelijk te hacken is? Of een website die niet goed beveiligd of onderhouden is? Dan loop je risico dat hackers zullen inbreken op jouw website.

Als er ernstige problemen zijn op jouw website en er wordt geen actie ondernomen, dan kan het zelfs zo zijn dat jouw domeinnaam wordt geblokkeerd. De nameservers van jouw website worden aangepast, waardoor jouw website volledig onbereikbaar wordt. Dit wordt gedaan om internetbezoekers te beschermen. Ook kun je geen mails meer ontvangen of versturen. Hiermee ligt heel je business in één klap plat. Als je domeinnaam eenmaal is geblokkeerd, dan is de investering vele malen hoger om de geïnfecteerde bestanden, een phish (een vorm van cybercrime om persoonlijke gegevens te achterhalen) of malware (schadelijke software) op je website op te schonen. Waarom wachten tot het fout kan gaan, als je nu heel eenvoudig en voordelig de security van je website kunt uitbesteden!