PROFIT GO

WAT is Pakket Profit GO?

Met het Pakket Profit GO richten wij jouw website tot 5 pagina’s volledig voor je in. Snel, gemakkelijk en voordelig. In het menu kun je naast de Homepagina 4 pagina’s laten plaatsen. Dus als je een pagina in het menu kiest, ga je naar een aparte pagina. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pagina Over Ons, of een of meerdere pagina’s omtrent jouw dienstverlening of producten of wat je wilt aanbieden, een pagina met je Contactgegevens etc. Maar dat is nog niet alles.

Wat kun je nog meer met Pakket Profit GO?

Naast 5 pagina’s, kun je verder kiezen uit 2 functionaliteiten die op je pagina’s laat plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fotogalerij, een blog of nieuws module, een contactformulier, een referentiebanner wat klanten van je vinden, een portfolio module met voorbeelden van jouw dienstverlening etc. Simpel: je levert jouw teksten en logo aan, en wij gaan voor jou aan de slag. Uiteraard kunnen wij ook jouw logo en teksten verzorgen. Daarnaast verzorgen wij tevens de aanmelding van jouw website bij Google. En uiteraard is jouw website volledig geoptimaliseerd voor Google. Door het gebruik van een makkelijk CMS, kun je zelf eenvoudig jouw teksten en foto’s aanpassen. En wat zijn nog meer de voordelen?

Meer of minder pagina’s nodig? Kijk dan naar onze pakketten

Modules voor pakket Profit GO

Waarom Pakket Profit GO?

Je kiest voor Pakket Profit GO als je bijvoorbeeld meer tekst of foto’s op je website wilt laten zien. Of als je bijvoorbeeld verschillende soorten content kwijt wilt. Je kunt je website prima structureren, met de juiste informatie op de juiste pagina. Hiermee begeleid je jouw bezoekers makkelijk door jouw website. Meer content, meerdere onderwerpen en een juiste structuur zorgt er tevens voor dat je vindbaarheid flink zal verhogen. Daarnaast kun je kiezen uit 2 functionaliteiten om de professionaliteit van jouw website uit te stralen. Het Pakket Profit GO is makkelijk uit te breiden. Heb je specifieke functionaliteiten nodig die niet in Pakket Profit GO zitten? Of wil je afwijken van de standaard designs? Dan kunnen we altijd maatwerk bieden. En last but not least, onze websites zijn mobielvriendelijk, gebruiksvriendelijk en zoekmachine vriendelijk. Bovendien ben je binnen 1 week* online! Daarom is Bundel Profit GO een goede keuze.

Voor Wie is Pakket Profit GO?

Pakket Profit GO is ideaal voor iedereen die snel op zoek is naar een goedkope website met een professionele uitstraling. Voor ondernemers die hun business willen laten groeien en snel rendement willen behalen. Echter, zonder veel te veel te betalen én in de stijl van jouw bedrijf.

Inspiratie voor jouw nieuwe website

Neem een kijkje naar jouw Profit One WebsiteVoorbeeld

WIJ REGELEN ALLES

  • Domeinnaam.nl
  • Hosting van je website en email
  • Beveiligde website (SSL certificaat)
  • Periodieke technische updates
  • Beveiligingsupdates
  • Website & E-mail Backups
  •  

Profit One, GO en PRO

Jij levert jouw logo, teksten foto's Wij doen de rest

Profit One, Profit Go en Profit GO websites worden geleverd met een ALL IN Service. Als jouw nieuwe website online staat, zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft. Wij verzorgen technische en beveiligingsupdates. En we maken periodiek een back-up van jouw website. In alle abonnementen zit een eigen domeinnaam, hosting en email adressen inbegrepen. Ook hosting doen we op eigen servers. Je hoeft elders geen extra kosten te maken.

Zo ontzorgen wij jou maximaal en kun jij je onbezorgd bezig houden met jouw business.