PROFIT PRO

Wat is Pakket Profit PRO?

Met het Pakket Profit PRO richten wij jouw website tot 10 pagina’s volledig voor je in. Professioneel, eenvoudig en betaalbaar. Dit Pakket is ideaal als je een grotere en zwaardere website nodig hebt. Immers, hoe meer pagina’s je website heeft, hoe meer informatie je je bezoekers kunt bieden. Daarnaast heb je keuze uit meerdere modules. En we zorgen ervoor dat ook jouw grotere website binnen 2 weken online is! Nog meer pluspunten:

Wat kun je nog meer met Pakket Profit PRO?

Naast 10 pagina’s, kun je verder kiezen uit 3 functionaliteiten die op je pagina’s laat plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fotogalerij, een blog of nieuws module, een contactformulier, een referentiebanner wat klanten van je vinden, een portfolio module met voorbeelden van jouw dienstverlening etc. Simpel: je levert jouw teksten en log aan, en wij gaan voor jou aan de slag. Uiteraard kunnen wij ook jouw logo en teksten verzorgen. Daarnaast verzorgen wij tevens de aanmelding van jouw website bij Google. En uiteraard is jouw website volledig geoptimaliseerd voor Google. Door het gebruik van een makkelijk CMS, kun je zelf eenvoudig jouw teksten en foto’s aanpassen. En wat zijn nog meer de voordelen?

Meer of minder pagina’s nodig? Kijk dan naar onze pakketten

Modules voor Pakket Profit PRO

Waarom Pakket Profit PRO?

Je kiest voor Pakket Profit PRO als je uitgebreide tekst of foto’s op je website wilt laten zien. Of als je bijvoorbeeld verschillende soorten content kwijt wilt. Je kunt je website prima structureren, met de juiste informatie op de juiste pagina. Hiermee navigeer je jouw bezoekers makkelijk door jouw website. Meer content, meerdere onderwerpen en een juiste structuur zorgt er tevens voor dat je vindbaarheid flink zal verhogen. Daarnaast kun je kiezen uit 3 functionaliteiten om de professionaliteit van jouw website nog meer uit te dragen. En heb je meer functionaliteiten nodig? Of wil je afwijken van de standaard desgins? Neem dan gerust contact met ons op voor alle maatwerk mogelijkheden. Al onze websites zijn mobielvriendelijk, gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk. Bovendien ben je binnen 2 week online! Daarom kies je voor Bundel Profit PRO.

Voor Wie is Pakket Profit PRO?

Pakket Profit PRO is uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar een complete en professionele website, zonder gedoe. Voor MKB ondernemers die met een corporate website hun business willen laten groeien en snel rendement willen behalen. Echter, zonder veel te veel te betalen én in de stijl van jouw bedrijf.

Inspiratie voor jouw nieuwe website

Neem een kijkje naar jouw Profit One WebsiteVoorbeeld

WIJ REGELEN ALLES

  • Domeinnaam.nl
  • Hosting van je website en email
  • Beveiligde website (SSL certificaat)
  • Periodieke technische updates
  • Beveiligingsupdates
  • Website & E-mail Backups
  •  

Profit One, GO en PRO

Jij levert jouw logo, teksten foto's Wij doen de rest

Profit One, Profit Go en Profit GO websites worden geleverd met een ALL IN Service. Als jouw nieuwe website online staat, zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft. Wij verzorgen technische en beveiligingsupdates. En we maken periodiek een back-up van jouw website. In alle abonnementen zit een eigen domeinnaam, hosting en email adressen inbegrepen. Ook hosting doen we op eigen servers. Je hoeft elders geen extra kosten te maken.

Zo ontzorgen wij jou maximaal en kun jij je onbezorgd bezig houden met jouw business.