PROFIT ONE

One Page website:

Kies voor Profit One!

One Page website nodig? Kies dan voor ons Profit One pakket! Hiermee ben je snel, goedkoop en professioneel online.
En dat voor maar € 99,-!
Ideaal om jouw onderneming en dienstverlening in 1 oogopslag te presenteren. En het nodigt direct uit om contact met je op te nemen. Daarnaast is de One Page website van Profit One een prima basis om jouw onderneming mee te laten groeien als je in de toekomst meerdere pagina’s nodig hebt. Kortom, heb je een One Page website nodig, dan is Profit One ideaal voor jou!

Wat is een One Page website?

Een One Page website is een website die slechts uit 1 pagina bestaat. Alle teksten, foto’s en functionaliteiten over jouw dienstverlening en onderneming worden op 1 pagina gepresenteerd. Als je in het menu bovenaan de pagina klikt, ga je niet naar een nieuwe pagina. Maar de pagina scrollt automatisch naar beneden (en we scrollen liever dan dat we klikken). Op mobiel kun je makkelijk scrollen of swipen door de One Page heen. Hierdoor is het makkelijk om door je website te navigeren. En vergis je niet: een One Page Website is een volwaardige website. Immers, alle benodigde informatie staat overzichtelijk en professioneel vermeld. Voor een One Page website geldt… Less is more!

Heb je toch meerdere paginas nodig of wil je upgraden?
Kijk dan naar onze pakketten

Ideeën voor jouw Onepager

Waarom een One Page website?

Een one Page website biedt veel voordelen. Ten eerste is een One Page website goedkoper, omdat er slechts 1 pagina hoeft te worden gebouwd. Verder is een One Page Website overzichtelijk, zeer gebruiksvriendelijk en worden jouw bezoekers niet afgeleid om snel weg te klikken. Je bent supersnel (binnen 2-3 dagen) en toch professioneel online. Er zijn duidelijke call-to-actions, waardoor jouw bezoekers sneller aangezet worden tot actie. Daarnaast is het een perfecte sales funnel voor jouw business. Doordat je eerst je bezoekers informeert, vervolgens overtuigd en tenslotte jouw contactformulier biedt, overtuig je je bezoekers van jouw product of dienst. Tenslotte is een One Page website eenvoudig te optimaliseren voor mobiele apparaten en behoeven ze weinig onderhoud. En heb je meer functionaliteiten nodig, of wil je afwijken van de standaard designs? Neem dan gerust contact met ons op voor de maatwerk mogelijkheden!

Voor wie is een One Page website geschikt?

Een One Page website is uitermate geschikt voor iedereen die snel, eenvoudig, goedkoop en toch professioneel online wil zijn. Ons Profit One pakket is een prima basis om met jouw business mee te laten groeien. Want heb je in de toekomst meerdere pagina’s of secties nodig? Of wil je graag een webshop of klantportaal laten integreren? Dan is Profit One een uitstekende keuze voor jou. En dat voor maar € 99,-! Dus waar wacht je nog op?

Inspiraties voor jouw Onepager

Neem een kijkje naar jouw Profit One WebsiteVoorbeeld

WIJ REGELEN ALLES

  • Domeinnaam.nl
  • Hosting van je website en email
  • Beveiligde website (SSL certificaat)
  • Periodieke technische updates
  • Beveiligingsupdates
  • Website & E-mail Backups
  •  

Profit One, GO en PRO

Jij levert jouw logo, teksten foto's Wij doen de rest

Profit One, Profit Go en Profit GO websites worden geleverd met een ALL IN Service. Als jouw nieuwe website online staat, zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft. Wij verzorgen technische en beveiligingsupdates. En we maken periodiek een back-up van jouw website. In alle abonnementen zit een eigen domeinnaam, hosting en email adressen inbegrepen. Ook hosting doen we op eigen servers. Je hoeft elders geen extra kosten te maken.